7 lucruri ştiute despre viitorul joc Need For Speed

Autor: Andrei Ştirbu 11 sept. 2015 Știri auto

Ţine minte data de 5 noiembrie, căci aceea va fi ziua când vei începe să regreţi că nu te-ai gândit de dinainte să-ţi iei un mic concediu de odihnă, să poţi juca în tihnă viitorul joc Need For Speed, adică cel mai underground NFS de până acum. Băieţii de la CarThrottle au făcut un scurt rezumat al tuturor informaţiilor ştiute până acum despre joc, iar noi încercăm să ajutăm mai departe omenirea prin a-l împărtăşi vouă. Aşadar…

Lista de maşini disponibile în joc va fi lungă

BMW M3 E46, BMW M3 E30, BMW M4, Ford Mustang GT, Ford Mustang MkI, Honda S2000, Lamborghini Huracán, Lamborghini Diablo SV, Mazda RX7 Spirit R, Mitsubishi Evo MR, Nissan 180sx Type-X, Nissan Silvia Spec-R, Nissan Skyline GT-R, Porsche 911 Carrera RSR, Porsche 911 GT3 RS, Subaru BRZ Premium şi Toyota Supra SZ-R sunt maşinile anunţate până acum de Electronic Arts, cu menţiunea că „urmează multe altele”. Da, exact, vom avea parte de Supra din nou! 

Vei putea deţine maxim cinci maşini odată

Cu toate că lista de opţiuni în materie de minuni pe roţi va fi – după cum spune EA – mare, jucătorul nu va putea deţine mai mult de cinci maşini concomitent în garaj. Cu toate că asta pare un handicap – pentru că jocurile ne-au învăţat de-a lungul timpului că garajul tău n-are număr când vine vorba de spaţiu – partea bună este că îţi dă ocazia să îţi dai seama mai bine care sunt, de fapt, maşinile cele mai dragi ţie. O să fie greu să alegi, însă te vei mândri cu ele.

Poliţia îţi va da bătăi de cap în oraş

În cazul în care ai jucat Rivals, merită menţionat că harta din următorul Need For Speed este aproape dublă. O să-ţi lăsăm un pic de timp ca să vizualizezi cam ce înseamnă asta…

Harta va cuprinde atât zona de centru (downtown), cât şi o zonă industrială şi împrejurimi, cu drumuri sinuoase numai bune pentru tougeuri. Activitatea poliţiei nu va fi răspândită în mod egal pe hartă – dacă te ţii de prostii în centrul oraşului, vei risca să dai mai repede peste un echipaj de poliţie, spre deosebire de zonele limitrofe, unde vei putea să-ţi faci de cap în voie. 

Interesul poliţiei se măsoară în Wanted Levels şi amenzi

Până acum, despre poliţie ştim că te va urmări cu atât mai zelos cu cât reuşeşti să aduni mai multe flăcări – care reprezintă interesul pe care îl alocă autorităţile pentru tine.

Nu ştim dacă îţi va fi luată maşina în cazul în care eşti prins, însă amenzile cresc exponenţial în funcţie de Wanted Levelul cu care vei fi imobilizat.

Cinci abordări diferite de joc

Probabil că fiecare dintre noi are câte o afinitate atunci când vine vorba de gameplayul arcadeurilor cu maşini. Iar următorul Need For Speed are grijă să te ţină ocupat doar cu lucruri care îţi plac cel mai mult. Dacă îţi place driftul, atunci te vei face remarcat în modul Crew, iar dacă ai o plăcere nebună de a face ferfeniţă maşini de poliţie înainte să te faci dispărut în noapte, vei câştiga puncte serioase în modul Outlaw.

Jocul are cinci moduri de abordare – Speed, Style, Build, Crew şi Outlaw – şi îţi va debloca curse în funcţie de modul în care excelezi tu. Adică vei juca mai mult misiuni care îţi plac. 

Maşină pregătită pentru drift sau pentru aderenţă, printr-o simplă glisare a unui buton

Dacă ai jucat Shift II, atunci probabil că nu este o noutate absolută pentru tine asta. În garajul tău, îţi poţi optimiza setările maşinii în funcţie de necesităţi (vrei să stea lipită de asfalt sau vrei să-şi arunce fundul rapid în lateral) prin glisarea butonului Handling Style într-o parte sau în alta. 

Practic, jocul este pregătit să facă faţă atât celor care vor să-şi seteze fiecare componentă a maşinii, cât şi celor cărora nu le place să-şi piardă timpul cu asta.

Jocul va avea companii de tuning licenţiate

Dacă maşinile sunt reproduceri virtuale ale celor din realitate, ar fi păcat ca acelaşi lucru să nu fie valabil şi în cazul producătorilor de componente sau a brandurilor de tuning, cu atât mai mult cu cât unul dintre laitmotivele jocului este modificarea maşinii. Din fericire, EA dispune de suficiente resurse încât să nu altereze veridicitatea jocului.

Există până acum ceva care să nu-ţi placă la viitorul Need For Speed? Imposibilitatea de a-ţi lua concediu în acea perioadă nu intră în categoria asta.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide