A apărut noua revistă ProMotor, ediţia ianuarie-februarie 2013!

Autor: Adrian Mihălţianu 07 ian. 2013 Știri auto
A apărut noua revistă ProMotor, ediţia ianuarie-februarie 2013!

Am pregătit pentru voi o revistă care îmbină utilul cu spectaculosul. Avem de toate: de la sfaturi despre reducerea consumului de carburant, la un comparativ cu cele mai noi berline accesibile de pe piaţă, cu trecere printr-o călătorie la Cercul Polar şi teste făcute în România cu cele mai tari maşini ale momentului. Cu doar 5.9 lei, acum pe piaţă!

Iată mai jos cele mai importante subiecte pe care le puteţi citi în numărul 98 al revistei ProMotor:


COVER STORY: Am TESTAT maşinile accesibile!
Care dintre maşinile noi şi accesibile ţi se potriveşte? Noi le-am testat pentru tine! Dacia Logan, Skoda Rapid, Peugeot 301, Citroen C-Elysee şi celelalte berline accesibile au trecut prin mâinile noastre. Concluziile, în comparativul nostru!

• TESTE DE PRIM CONTACT cu cele mai noi modele
Am testat pentru voi Audi A3 Sportback, Opel Mokka, noile Clio IV şi Peugeot 208, Mercedes-Benz GLK şi multe altele

UTIL! 10 TEHNOLOGII ŞI TRUCURI pentru reducerea consumului
Ce tehnologii să alegi şi ce trucuri poţi utiliza pentru a-ţi reduce cheltuielile cu maşina. Oare ajunge să te uiţi doar la consum? NU, iar noi vă explicăm de ce!

COMPARATIV – SUV-uri de nouă generaţie
Mitsubishi Outlander vs. Nissan X-Trail vs. Hyundai Santa Fe vs Honda CR-V. Care e cel mai bun, dar mai ales pentru cine?

EXCLUSIV: cu MINI la MOŞ CRĂCIUN

Un reportaj de la Cercul Polar, unde ne-am dat cu MINI pe gheaţă alături de Moş Crăciun – celebrul pilot de raliuri Rauno Aaltonen. Şi a fost senzaţional!

EXCLUSIV: Marele Premiu al Braziliei, de la faţa locului
Cum a fost la Rio, acolo unde s-a decis titlul în Formula 1 2012. Un reportaj de la faţa locului, din partea lui Berti Panaiot.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide