Acestea sunt primele maşini cu care ne vom putea juca în noul Need For Speed

Autor: Andrei Ştirbu 25 aug. 2015 Știri auto

OK, băieţi şi fete, au mai rămas două luni şi câteva zile până când următorul joc al seriei Need For Speed va intra în vieţile noastre. Cu toate că ştim despre el poate mai mult decât ar trebui, farmecul unui nou arcade underground marca Electronic Arts n-a dispărut. În cazul în care puşculiţa ta îndeplineşte cerinţele pecuniare ale jocului, să ştii că acesta se poate precomanda încă de pe acum. Mai mult de atât, în cazul în care plusezi cu 10 € (peste cei 59,99, cât cere jocul standard) îţi poţi achiziţiona pachetul Deluxe, care vine, printre altele, cu BMW M3 GTR E46. Aah, am uitat să-ţi spun: BMW M3 GTR E46 REVINE PE MARILE ECRANE!

Fie că eşti fan BMW sau nu, de M3 GTR n-ai cum să uiţi, pentru că acum zece ani era eroul unuia dintre cele mai reuşite jocuri NFS pe care le-a produs EA: Most Wanted. Şi acum vei putea să schimbi direcţia de rotaţie a Pământului din nou, folosindu-te de M3 GTR! Cât de tare e asta?

Cu toate că unele maşini din lista de mai jos le aşteptam – pentru că, d’oh!, sunt maşinile eroilor din joc, altele sunt informaţii cu totul noi. Să le parcurgem împreună: 

BMW M3 E46
BMW M3 E30
BMW M4
Ford Mustang GT
Ford Mustang 1965
Honda S2000
Lamborghini Huracán
Lamborghini Diablo SV
Mazda RX7 Spirit R
Mitsubishi Eco MR
Nissan 180sx Type-X
Nissan Silvia Spec-R
Nissan Skyline GTR 1971
Porsche 911 Carrera RSR
Porsche 911 GT3 RS
Subaru BRZ Premium
Toyota Supra SZ-R

Da, exact, vom avea parte şi de Toyota Supra! Şi de BMW M3 E30! Şi de Diablo SV! Sunt atât de multe opţiuni, încât ne este teribil de greu să alegem una dintre ele. Pentru tine e mai uşor?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide