Alfa Romeo Giulia ar putea arăta aşa!

Autor: Adrian Mihălţianu 05 aug. 2013 Știri auto
Alfa Romeo Giulia ar putea arăta aşa!

Britanicii de la Auto Express prezintă prima randare apropiată de realitate cu viitoarea Alfa Romeo Giulia, înlocuitoarea lui 159. Imaginea ne prezintă versiunea Cloverleaf, care ar dezvolta o putere maximă de peste 300 CP.

Platforma pentru Giulia ar fi o versiune alungită a celei folosite deja pentru Giulietta, cu tracţiune faţă şi diferenţial Q2 pe puntea faţă, sau Q4 pentru versiunea cu tracţiune integrală. Formele sunt preluate atât de la Giulietta, cât şi de la Alfa Romeo 4C, fiind voluptuoase şi fluide, iar interiorul se anunţă a fi pe măsura celui de pe rivalii germani ţintiţi de această maşină.

În mod normal, sub capotă se vor afla şi propulsoarele pe benzină de 1.4 litri (în versiuni de 120 şi respectiv 170CP) şi de 1.8 litri şi 200 CP. Turbodieselurile urmează să aibă puteri cuprinse între 110 şi 200 CP, în timp ce pe versiunea Cloverleaf este aşteptat motorul V6 de 3.3 litri, care ar urma să aibă tehnologie MultiAir şi injecţie directă de combustibil, pentru o putere maximă în jurul a 300 de CP.

Nu ştim încă detalii despre preţuri, dar ştim că maşina urmează a fi prezentată oficial în 2014, aşa că putem spera într-un concept care să fie prezentat deja la salonul auto de la Frankfurt, din septembrie anul acesta.

Mai multe detalii pe Auto Express

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide