Am prins noi în poze tot ce nu aţi văzut voi la SIAB 2018 – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 27 mart. 2018 Știri auto

În prima zi a Salonului Internaţional de Automobile Bucureşti (SIAB) peste 10.000 de vizitatori au trecut pragul noilor hale din cadrul Romexpo pentru a vedea cele 23 de premiere naţionale şi europene prezentate de cele 20 de mărci auto prezente în cadrul evenimentului.

Citeşte şi Moment de Surprize, surprize! la ridicarea siglei motorului Seat – VIDEO

Cea mai importantă lansare de la SIAB a fost cea a noului Volkswagen Touareg, prezentare ce a avut loc la numai câteva ore distanţă de premiera mondială din China. Tot Porsche Ro­mâ­nia, cel mai mare importator auto de pe piaţa locală, va veni cu Audi e-tron quattro, un SUV 100% electric, noul A6, A7 Sportback, A8 şi gama Audi Sport.

Dealerii pot înregistra comenzile pen­tru noul Touareg, iar livrările vor de­­mara în perioada următoare. Preţu­rile de pornire sunt de 43.000 de euro fără TVA pentru V6 TDI de 231 CP şi de 60.000 de euro pentru V6 TDI de 286 CP. Printre noutăţile introduse de noul Touareg, considerat a fi cel mai avan­sat automobil Volkswagen lansat până în prezent, se numără farurile cu tehnologie LED Matrix denumite IQ Light, utilizate până acum de modelele Audi, sistem multimedia cu display de 15 inchi, panou de bord cu display de 12 inchi şi sistem audio opţional Dynaudio de 730W şi amplificator Dolby 7.1.

FOTO

În cazul Ford, singurul producător local prezent la SIAB, americanii vor aduce noul Mustang facelift, Fiesta Active, crossoverul modelului de clasă mică, Ka Plus Active şi noul Ecosport, SUV-ul produs la Craiova. Volvo va aduce la Bucureşti noul XC40, SUV-ul de clasă mică desemnat Maşina Anului în Europa, şi XC60.

A doua cea mai importantă premieră a fost cea a noului Rolls-Royce Phantom. Printre premierele naţionale ale BMW Group din standul Automobile Bavaria se numără noul M5 – cel mai rapid model de serie BMW construit vreodată, BMW X2 – cel mai nou membru din familia X şi MINI Hatch 3 şi 5 uşi, MINI Cabriolet – modelul a avut debutul european la Bruxelles, este a doua oară când se prezenintă pe continentul european.

Citeşte şi Volkswagen a epuizat vânzările unui model căruia nu i-am fi dat şanse

Porsche Inter Auto România, importator unic al mărcii Porsche pe piaţa locală, prezintă în cadrul SIAB, întreaga gamă de modele a mărcii din Stuttgart. La standul Porsche vor fi expuse cinci automobile diferite, câte unul din fiecare linie de modele: 718 Boxster GTS, 911 GT3, Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid, Porsche Macan şi noul Cayenne Turbo.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide