Băsescu testează noua Dacia Logan MCV

Autor: Adrian Mihălţianu 29 iul. 2013 Știri auto
Băsescu testează noua Dacia Logan MCV

Duminică, 28.07.2013, la Sport.ro, Preşedintele Traian Băsescu a devinit pilot de teste pentru emisiunea ProMotor. Preşedintele României a testat cel mai nou break al românilor, Dacia Logan MCV şi a discutat cu Roxana Ciuhulescu despre designul nou al maşinii, despre suspensii, motor, display şi despre cât este de spaţioasă. Şeful Statului a condus noul model pe străzile din Bucureşti pentru a-i testa calităţile şi face diferenţa între MCV şi celelalte modele, pentru că are deja un Logan prima generaţie.

Roxana Ciuhulescu a discutat cu Traian Băsescu şi despre piaţa auto din România, despre fabricile Dacia şi Ford, despre piaţa maşinilor electrice, dar şi despre vehiculele alternative precum bicicleta, trotineta sau rolele.

Pentru că urmează să devină bunic, Roxana i-a dăruit Preşedintelui o ie tradiţională, dar şi păpuşa Nadia Comăneci pentru nepoţica sa, ca să fie mândră că este româncă încă din prima zi de viaţă. Prezentatoarea emisiunii ProMotor îl surprinde pe Traian Basescu şi cu muzica din maşină, pentru că pune ca fond sonor melodia “Marinari”, cântată de Trio Grigoriu.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide