BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe: prima colaborare dintre cele două mărci

Autor: Adrian Mihălţianu 31 mai 2013 Știri auto

Gran Lusso Coupe se vrea a fi un model unicat, o interpretare unică între luxul unui coupe BMW văzut prin ochii casei de design Pininfarina. Rezultatul este o veritabilă fântână de lux şi eleganţă:

„Atractivitatea unei asemenea colaborări cu Pininfarina este că obţii altă perspectivă, alt unghi special asupra unor elemente ca luxul şi exclusivitatea”, a declarat Karim Habib, Head of BMW Design.

În materie de aspect, modelul păstrează elemente tipice mărcii BMW: ampatamentul mare, capota alungită şi suprafeţele vitrate înclinate pe care le îmbină cu prezenţa dinamică şi precizia insuflată de Pininfarina.

În partea din faţă se remarcă puternic „nasul de rechin” conturat de grila frontală cu cei doi „rinichi” înclinaţi spre şosea, care împreună cu farurile înguste cu LED-uri creează o senzaţie de „faţă încruntată”.

Liniile laterale ale maşinii curg lin şi elegant peste jantele de 21 de inci, către partea din spate, un element cu alură sofisticată dată de evacuările finale rombice care contribuie şi la aspectul musculos al spatelui.

În materie de interior, BMW Pininfarina Gran Lusso continută dinamica impusă de exterio. De asemenea, nu lipseşte nota exclusivistă, sugerată de geometria fluidă, piele de cea mai înaltă calitate şi lemn kauri.

Cuvintele sunt de prisos când avem de-a face cu o asemenea creaţie, aşă că vă lăsăm pe voi să o admiraţi în galeria foto de mai sus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide