Bosch angajează în România. Pe posturile astea se poate angaja oricine

Autor: Mediafax 13 mart. 2018 Știri auto

Bosch Jucu, judeţul Cluj, organizează campania „Descoperă Bosch Cluj”, adresată persoanelor care îşi caută un loc de muncă în companie şi vor să interacţioneze cu tehnologia automotive, se arată într-un comunicat transmis luni de companie.

Persoanele interesate pot participa la unul dintre cele două evenimente organizate în luna martie la campusul fabricii Bosch din Jucu, judeţul Cluj. Aici, Bosch produce din 2013 unităţi electronice de control pentru clienţi globali din industria auto, din domenii cum ar fi asistenţă la condus, siguranţă şi confort.

Prima zi de recrutare va fi 17 martie, când compania va organiza interviuri pe loc pentru una din următoarele poziţii: operatori asamblare finală, operatori specializaţi în procese automatizate, operatori roboţi industriali, operatori calitate, gestionari şi distribuitori de materiale. Pentru persoanele care nu pot fi prezente la eveniment, compania organizează interviuri de angajare în fiecare zi de luni.

Citeşte şi Apogeul sfidării, al umilinţei şi al nerespectării legilor (video)

Ziua de 24 martie este dedicată tehnologiei automotive, iar pentru înscrieri este necesară completarea unui formular online. Studenţii şi masteranzii, specialiştii sau cei interesaţi de activitatea fabricii de la Cluj pot participa la workshopuri dedicate tehnologiei avansate din unitate.

Potrivit Bosch, specialiştii în resurse umane prezenţi vor oferi consultanţă şi informaţii celor interesaţi de posturile de inginer de proces, inginer de testare şi de calitate, inginer electronist, specialişti în data Mining şi Industrie 4.0, tehnicieni în electronică, electromecanică, testare electrică şi tehnicieni de proces, dar şi de poziţii în domeniul financiar şi contabil, resurse umane sau logistică.

FOTO

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de peste 20 de ani şi numără peste 5.000 de angajaţi în patru entităţi. În anul 2016, Bosch a înregistrat un volum de vânzări de 332 de milioane de euro pe piaţa din România.

Pe lângă centrul de cercetare-dezvoltare din Cluj şi unităţile sale de producţie pentru soluţii de mobilitate din Cluj şi din Blaj, Bosch mai operează şi o unitate de producţie de tehnică liniară, localizată de asemenea în Blaj, precum şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara. În Bucureşti, Bosch operează un birou de vânzări pentru produsele diviziilor Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie.

Citeşte şi Primul producător care ar putea renunţa la transmisiile manuale

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide