Ce maşină are Cheloo de la Paraziţii. GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 30 mart. 2016 Știri auto

Cheloo este unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi români. Acesta s-a remarcat prin stilul său nonconformist ce s-a manifestat atât în muzică, cât şi în viaţa de zi cu zi. Puține lucruri se știu despre viața personală a lui Cheloo. Deși și-ar permite, ca şofer, Cheloo nu a atras atenția prin mașini scumpe, el rămânând fidel unui SUV (nu din cele mai scumpe) la volanul căruia a fost văzut constant.

Este vorba de un Mitsubishi Pajero. După părerea noastră modelul îl reprezintă cât se poate de bine pe Cheloo. Modelul Mitsubishi emană sobrietatea și duritatea, trăsături ce pot fi recunoscute și la solistul trupei Paraziţii.

GALERIE FOTO

Azi dimineață (30 martie 2016) Cheloo a fost ridicat de mascați şi dus la audieri la DIICOT Ploieşti într-un dosar de trafic de droguri, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Rapperul Cheloo de la trupa Paraziţii este vizat într-un dosar de trafic de droguri, el urmând să fie audiat, miercuri, alături de circa 90 de persoane, la DIICOT Ploieşti, declară sursele judiciare.

Potrivit acelorași surse, 90 de persoane au primit mandate de aducere în urma a zece percheziții domiciliare care au avut loc în București şi Prahova. Dosarul în acest caz vizează traficul de droguri de risc.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide