Ce maşină de lux cu numere de Bulgaria avea patronul Hexi Pharma | FOTO

Autor: ProMotor 23 mai 2016 Știri auto

 


Patronul firmei Hexi Pharma Dan Condrea a murit, duminică seara, în urma unui grav accident de maşină pe un drum din judeţul Ilfov, scrie MEDIAFAX.

În urma cercetărilor ulterioare s-a stabilit că acesta nu conducea maşina cu care se deplasa în mod obişnuit, un SUV Porsche Cayenne negru, o maşină dotată cu numeroase sisteme de protecţie foarte eficiente în caz de accident, ci în momentul accidentului se afla la volanul unui Opel Astra. În acte, acest automobil aparţine tatălui omului de afaceri decedat.

„Umbla numai cu jeepuri si a plecat cu o masina mai amarata. El nu prea umba cu masina aia. Avea mai multe jeepuri cu numere de Bulgaria. Aia mica tot a lui era, a folosit-o astazi, nu s-a indurat de celelalte. Avea o fata de robot asa, stia ce i se face” a declarat pentru Stirileprotv.ro un agent de pază care era de serviciu în momentul când Dan Condrea a plecat de acasă. 

În legătură cu maşina pe care o deţinea Condrea, cel mai probabil este vorba despre Porsche Cayenne versiunea cu facelift 2014. Acesta are un motor V6 de 3.6 litri ce produce 420 de CP, precum şi un cuplu maxim de 550 Nm. Consumul mediu fiind undeva la 11.5-12l/100 km într-un regim de exploatare normală (sub 10 l/100 km declarat). Aceasta este o maşină capabilă să se urce în creierii munţilor, Cayenne având dotări care-i permit să abordeze chiar şi cele mai grele drumuri.

GALERIE FOTO (Imaginile au rol de ilustraţie)


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide