Ce PREŢURI are rivalul rusesc al Daciei Logan şi ce conţin versiunile de echipare – GALERIE FOTO

Autor: Vlad MIRONESCU 03 dec. 2015 Știri auto

 

Lada Vesta este concurentul rusesc al Daciei Logan, iar acum avem în sfârşit o galerie foto completă şi preţuri de vânzare. Iniţial, ea a fost prezentată de Promotor în 2014.
 
Deşi nu este cea mai frumoasă maşină din lume, o parte dintre dotările ei sunt chiar decente.
 
În 2008, Renault a cumpărat 25% din AvtoVAZ, compania care produce LADA, cu 1 miliard de dolari. Restul a rămas în posesia statului rus. În 2014, Renault a reuşit să preia indirect controlul asupra companiei Lada, achiziţionând 67,1% din joint venture-ul făcut cu statul rus, care la rândul lui deţinea aproape 75% din Lada.
 
Dar hai să vedem preţurile
 
Lada Vesta, realizată pe aceeaşi platformă ca şi Dacia Logan, tocmai şi-a anuntat preţurile pe piaţa din Rusia. Supriză: preţul său de bază este mai mic decât cel al Skodei Rapid.
 
Versiunea de bază de Lada Vesta se vinde pentru suma de 7382 euro. La aceşti bani, maşina vine cu airbag sofer, servodirecţie electrică, computer de bord, închidere centralizată, geamuri faţă electrice, sisteme ABS şi ESP, sistem de asistenţă la urcare în rampa şi sistem SOS de asistenţă în caz de accident, dar nu şi aer condiţionat.
 
Cei care vor mai mult pot plăti încă 431 de euro pentru pachetul Start care adauga airbag pasager, sistem de climatizare si un torpedou. Cutia automată costă 360 de euro.
 
 
Versiunea Comfort costă 8185 Euro şi are în plus scaune încălzite, oglinzi încălzite, senzori de parcare şi sistem audio.Pentru jante de aliaj se mai plătesc 216 euro.
 
Variante de lux se numeşte, simplu, Luxe. Începe de la 8760 de euro şi include tot de mai sus, plus proiectoare de ceaţă şi senzori de ploaie. Opţional, există pachetele Multimedia şi XV Line, care costă 345, respectiv 416 Euro, iar ele oferă cameră de marşarier, pilot automat, sistem de navigaţie cu ecran tactil de 7 inch, eleron, evacuare cromată şi pedale sport. Cei care optează pentru vopseaua Lime mai plătesc în plus 273 de Euro.
 
Deci, o Lada Vesta cu toate opţiunile posibile se apropie de 10.000 de euro, dar la aceşti bani primeşti multe dotări. Spre comparaţie, o Dacia Logan la acest preţ este mult mai slab accesorizată.
 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide