Ce se poate întâmpla dacă joci Pokémon GO la volan | FOTO

Autor: Marius Vișan 18 iul. 2016 Știri auto

 


Un şofer din Auburn, New York, a intrat cu maşina într-un copac în timp ce joacă Pokémon Go. Jocul a devenit extrem de popular într-un timp foarte scurt, iar pentru a vâna cât mai mulţi pokemoni, împătimiţii jocului folosesc maşinile. 

Aşa au stat lucrurile şi în cazul şoferului care a făcut accident. Acesta a luat maşina fratelui său şi a pornit la vânătoare. Distras de joc a intrat intr-un copac. Maşina a fost grav avariată grav, iar propriaterul maşinii a spus că nu ştia nimic despre faptul că maşina i-a fost luată de fratele său. Avea să afle despre accident de la televizor. 

„Am petrecut un an să repar această maşină şi am investit în ea mulţi bani pentru a obţine toate avizele tehnice. Apoi, fratele meu a ”înfăşurat-o” în jurul unui copac în căutarea de pokemoni. Nici măcar nu ştiam că îmi conduce maşina în acea noapte, până când am auzit despre accident la ştiri… Din fericire fratele meu este teafăr şi nevătămat, şi sper că va învăţa câteva lecţii cu privire la siguranţa rutieră „, a spus fratele celui care a provocat accidentul.

Ca răspuns la accident, Departamentul de Poliţie din Auburn a avertizat că jucătorii trebuie să rămână conştienţi de riscurile la care se expun, şi nu ar trebui să joace niciun fel de joc în timp ce conduc un vehicul.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide