De ce tipele care merg pe motocicletă nu ar trebui să poarte fuste scurte | VIDEO

Autor: Marius Vișan 13 iul. 2016 Știri auto
De ce tipele care merg pe motocicletă nu ar trebui să poarte fuste scurte | VIDEO

Femeile care sunt invitate la o plimbare cu motocicleta ar trebui ca înainte să accepte să verifice cu ce sunt îmbrăcate.

Fata din acest clip a crezut că fusta mini este ţinuta perfectă, dar după ce a rămas cu fundul descoperit probabil că şi-a dat seama că s-a înşelat.

Şi pentru a face lucrurile şi mai dramatice pentru pasagera ghinionistă, jenanta experienţă a fost surprinsă de un GoPro montat în spatele motocicletei, de unde nu am mai fost decât un mic pas spre a ajunge viral pe internet, notează Dailystar.co.uk.

În scurt timp de la publicare clipul a fost distribuit de peste două milioane de ori pe Facebook.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide