Două Mercedes-Benz S-Class, mai vechi de 20 ani, de vânzare ”la pachet” pentru 300.000 de dolari. GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 12 apr. 2016 Știri auto

 


Maşinile mai vechi de 20 ani, care în ciuda ”vârstei” au acumulat puţini kilometri la bord, au fost întotdeauna nişte descoperiri interesante. Site-ul Carscoops.com a descoprit pe eBay un anunţ care a atras atenţia internauţilor: două Mercedes-Benz S-Class mai vechi de 20 ani, de vânzare, ”la pachet” pentru 300.000 de dolari. 

Cele două exemplare un reprezentate de un Mercedes 600SEL din 1992  cu 2.412 de kilometri la bord şi un Mercedes 400SE din 1994 cu doar 443 de kilometri. Vânzătorul susţine că ambele maşini sunt ca noi, acestea fiind depozitate într-un garaj în care a existat un climat controlat.

Fotografiile furnizate de proprietar ne dezvăluie condiţia uimitoare în care au fost păstrate maşinile, pe unele elemente putându-se vedea folia cu care au venit din fabrică, însă preţul cerut este la limita ridicolului. 

GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide