Dragonul de piatră, monstrul de război, turco-român (galerie foto)

Autor: Marius Vișan 20 mai 2016 Știri auto

 


”Bestia” 4×4 Ejder Yalçin („Dragonul de piatră”, în limba turcă – n.r.) este un vehicul de luptă dezvoltat în cooperare cu industria românească de apărare. Dragonul de piatră oferă un grad ridicat de protecţie balistică, pentru toate condiţiile de mediu şi pe orice tip de teren, scrie Digi24.ro.

Ejder Yalçin 4×4 este un vehicul de luptă versatil cu o capacitate de sarcină utilă de până la 4 tone şi capabilitatea de a integra diverse tipuri de arme. Acesta poate fi folosit la diverse aplicaţii, cum ar fi recunoaştere, comandă şi control şi securitate naţională. 

 

„Sperăm ca autorităţile române să ne considere un partener de nădejde în producerea de vehicule militare performante, care să îndeplinească atât cerinţele părţii române, cât şi ale altor ţări. În viitor, sperăm la o colaborare mai strânsă cu industria românească de armament”, spune Engin Aykol, director general al Nurol Makina ve Sanayi A.S. citat de Digi24.ro.

Bolidul 4×4 a fost prezent în premieră în România în expoziţia Black Sea Defense & Aerospacecare, anul trecut.

GALERIE FOTO


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide