Duster pick-up cu patru uşi, surprins fără camuflaj în România | GALERIE FOTO

Autor: Iulian Dnistran 22 mai 2015 Știri auto

 

 


Un angajat de la Automobile Dacia a fotografiat acum câţiva ani, un Duster pick-up cu patru portiere aflat în teste pe şoselele din România.

Ştim deja că Dacia/Renault lucrează la un Duster pick-up cu patru portiere. Am văzut poze cu modelul camuflat în Argentina, dar era doar o chestiune de timp până când apărea unul şi în România.

Un angajat Dacia, Gabriel C., a publicat pe profilul său de Facebook o fotografie cu un Duster pick-up double cab necamuflat, aflat în teste în jurul Piteştiului.

Conform 0-100.ro, care citează oficiali din interiorul companiei Dacia, exemplarul roşu fotografiat a fost făcut de firma Romturingia, aceeaşi care a pregătit flota de Dustere pick-up cu două uşi pentru OMV-Petrom.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide