Facelift şi un nou pachet Competition pentru BMW M5 şi M6

Autor: Adrian Mihălţianu 28 mai 2013 Știri auto

Faceliftul este oferit pentru sedanul M5 iar în ceea ce priveşte modificările de design exterior, acesta se remarcă doar prin grila radiatorului restilizată şi prin stopurile cu LED-uri mai subţiri.

La interior, M5 a primit un volan M în trei spiţe învelit în piele, elemente decorative cromate şi spaţii de depozitare mărite. Clienţii pot opta acum şi pentru nuanţe noi de vopsea pentru caroserie: Pyrite Brown Metallic şi Frozen Blue Metallic.

Similar cu rivalii de la Audi şi Mercedes-Benz, BMW oferă acum pachetul Competition pentru M5 şi toate versiunile M6, upgrade care aduce mai multă putere dar şi manevrabilitate mai bună. Pachetul propune un propulsor V8 de 4,4 l de 567 CP, despre care cei de la BMW spun că permite o accelerare 0-100 km/h cu 0,1 s mai rapidă pentru toate versiunile în afară de M6 Cabrio.

Lista cu îmbunătăţiri nu se opreşte aici, pentru că pachetul Competition vine cu o suspensie mai joasă cu 10 mm, bări de torsiune întărite şi reglaje la diferenţialul M activ. În plus, modul M Dynamic a fost reconfigurat pentru un răspuns mai bun în condiţii de condus sportiv.

Vizual, pachetul Competition oferă şi un set de jante M de 20 inci fabricate din aliaj uşor şi două evacuări finale duble vopsite în negru cromat. Deocamdată BMW nu oferă preţuri pentru versiunile reîmprospătate M5 şi M6, însă acestea sunt aşteptată să apară vara aceasta.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide