Fast & Furious 8 are deja o dată de lansare stabilită

Autor: Iulian Dnistran 24 apr. 2015 Știri auto
Fast & Furious 8 are deja o dată de lansare stabilită

Furious 7 are mai puţin de o lună de zile de când a început să fie difuzat la cinematografele din România. Aşa că ne-am gândit că o să mai dureze ceva vreme până când vor apărea informaţii despre următorul film din seria Fast & Furious, şi anume Furious 8 (da, va exista un al optulea Fast & Furious).

Dar ne-am înşelat, fiindcă Vin Diesel, unul dintre personajele principale ale titlului Furious 7, a anunţat deja că Furious 8 va apărea în cinematografe în data de 14 aprilie 2017, adică peste doi ani, scrie Hollywood Reporter. „O să facem cel mai bun film pe care l-aţi văzut vreodată”, a spus Diesel după un discurs emoţionant despre Paul Walker, colegul său de platou care a murit înainte de terminarea filmărilor la Furious 7.

În cazul în care te întrebai de ce trebuie să existe opt filme Fast & Furious, o să spunem că al şaptelea titlu, lansat în urmă cu mai puţin de o lună, a adunat până acum venituri de peste 1,1 miliarde de dolari în lumea întreagă. Dar e ok, fiindcă au făcut cascadorii faine:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide