Fiat 500C GQ, dezvăluit! Imagini şi detalii. VIDEO

Autor: Adrian Mihălţianu 18 aug. 2013 Știri auto

Fiat are o problemă cu micul său 500. Deşi orice bărbat care a apucat să-l conducă va rămâne entuziasmat de manevrabilitatea sa şi de rapiditatea cu care se poate strecura ca un nebun prin traficul urban, designul său efeminat îl va face să se gândească de două ori înainte să se afişeze cu maşina. Din acest motiv, cei mai mulţi văd 500-le ca o maşină de femei (ceea ce nu este…).

Sunt macho şi arăt asta din orice unghi!

Iată că revista pentru bărbaţi GQ a hotărât să pună piciorul în prag şi a realizat o ediţie specială a micii decapotabile 500C, una care să-i inspire un aer macho şi care să aspire… femei. La exterior, avem jante de aliaj de 16 inci într-o combinaţie de roşu şi negru, o parte frontală cu guri de aerisire mai largi, faruri şi stopuri cu capace negre, precum şi logo-ul GQ pe stâlpii B. La interior, în afară de monogramele GQ, avem scaune sport cu design special, elemente din crom satinat şi o atmosferă sport, accentuată de cusăturile şi elementele decorative de culoarea Tungstenului. A nu se uita acoperişul textil rabatabil printr-o apăsare de buton.

Atmosferă Tungsten

Pentru a se ridica la înălţimea pretenţiilor sport, sub capotă se află motorul de 1.4 litri 160 CP MultiAir Turbo, cuplat cu o transmisie manuală în cinci trepte. Puterea maximă se atinge la 5.750 rpm, iar cuplul maxim de 230 Nm / 3.000 rpm şi greutatea redusă a maşinii permit o accelerare de la 0-100 în circa 7.6 secunde (similară lui 500C Abarth).

Practic, avem un 500C Abarth în haine speciale, desenate de GQ. Cum vi se pare acum maşinuţa? Suficient de macho?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide