FOTO. ”Umila” maşina folosită de Papa Francisc în vizita din SUA va fi scoasă la vânzare. Află modelul şi preţul

Autor: Marius Vișan 21 ian. 2016 Știri auto

 

 

Una din maşinile folosite de Papa Francisc în timpul vizitei sale în Statele Unite de anul trecut va fi scosă la licitaţie, informează Theguardian.com. Este vorba de un Fiat 500L. Preţul de start al licitaţiei, care se va ţine pe 29 ianuarie, în Philadelphia, va fi în jurul sumei de 30.000 de dolari. După cum era de aşteptat încasările vor fi donate operelor de binefacere ale Arhiepiscopiei.

Citeşte şi TOP 9 maşini în care nu mori dacă faci accident (plus 10 în care ai şanse mari să mori)

Citeşte şi VIDEO. Uită de benzină sau motorină. S-a inventat maşina care merge cu apă, oţet şi cola

 

Al doilea Fiat 500L în care Suveranul Pontif s-a deplasat prin SUA va fi mai întâi expus la Salonul Auto al oraşului, şi apoi, conform Arhidiocezei, cel mai probabil va fi şi acesta scos la vânzare.

Ambele autovehicule au fost oferite Arhidiocezei de Fiat Chrysler Automobiles (FCA). Cu cele două maşini Papa a călătorit prin Washington, New York şi Philadelphia.

O descriere completă a modelului Fiat 500L puteţi citi aici.

Citeşte şi Dispar motoarele 1.4 TSI şi 1.6 TDI. Cu ce la înlocuieşte Volkswagen

Citeşte şi Şi-a parcat maşina aiurea şi a blocat circulaţia autobuzelor în Piaţa Romană. Ce mesaj a primit pe lunetă – FOTO

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide