GALERIE FOTO. Noul Volvo S90. Ce aruncă suedezii în lupta împotriva BMW, Audi şi Mercedes

Autor: Marius Vișan 02 dec. 2015 Știri auto

 

 

Poate Volvo să ”atace” vechea gardă germană de maşini de lux cu noul său model S90? Vă lăsăm pe dumneavoastră să stabilţi asta după ce vedeţi poze oficiale care tocmai au apărut. Volvo continuă cu noul sedan S90 lupta cu BMW Seria 5, Audi A6, Jaguar XF şi noul Mercedes E-Class. Lansarea oficială a lui S90 se va face luna viitoare, la North American International Auto Show din Detroit.

S90 urmează oarecum, din punct de vedere al dotărilor, aceeaşi traiectorie ca şi fratele său mai mare, modelul XC90 . S90 utilizează acceaşi platformă şi aceleaşi linii de motoare cu patru cilindri. Din punct de vedere al designului partea din faţă a lui S90 este dominată de noile blocuri optice interesante, o grilă impunătoare, şi un profil extrem de elegant. 

Citeşte şi Limuzina de 60.000 de euro cu care se plimbă Mitropolitul Ardealului. GALERIE FOTO

Citeşte şi Ce PREŢURI are rivalul rusesc al Daciei Logan şi ce conţin versiunile de echipare – GALERIE FOTO

Mai multe imagini găseşti în galerie foto

Citeşte şi Asta e cel mai ciudat număr de înmatriculare din România –  FOTO

Citeşte şi VIDEO A transformat o maşină banală într-un monstru, iar acum nu are rival

Din punct de vedere al sistemului de siguranţă S90 stă mai bine ca XC90. Şi acesta va beneficia de City Safe, sistemul de frânare de urgenţă autonom, va fi dotat şi sistemul de auto-parcare, camera de luat vederi 360 de grade şi opţiunea de conducere semi-autonomă. De asemenea, sistemul de detectare a animalelor este actualizat. Tehnologia caută să reducă accidentele cauzate de elani sau caprioare.

Preţul lui S90 încă nu a fost făcut public, dar ne aşteptăm ca acesta să fie foarte apropiat de cel al modelelor cu care Volvo îşi propune să concureze: BMW seria 5, Audi A6 şi Mercedes E-Class, undeva în jurul valorii de 45.000 de euro.

 

Citeşte şi ROMÂNIA LA VOLAN. Istoria Dacia, cel mai cunoscut brand românesc – VIDEO + FOTO

Citeşte şi GALERIE FOTO. Un şofer care a confundat intrarea pentru pietoni a unui supermarket cu ieşirea din parcare

Citeşte şi TEST DRIVE: În lupta din clasa medie, Renault are un Talisman norocos – VIDEO + GALERIE FOTO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide