Gameri, pregătiţi-vă! Mad Max ajunge şi pe PC! Iar acesta este trailerul [VIDEO]

Autor: Andrei Ştirbu 24 apr. 2015 Știri auto

Deja ne-am manifestat entuziasmul în privinţa lui Mad Max:Fury Road, atunci când am văzut trailerul de prezentare al filmului – care va debuta pe 15 mai anul acesta. Nu putem să spunem dacă va fi mai bun decât clasicele, însă cu siguranţă ne-a stârnit curiozitatea. 

Dar, mai mult decât în cazul filmului, suntem curioşi de jocul Mad Max, care şi-a anunţat apariţia în toamna acestui an. Colegii de la Go4Games au dat toate detaliile (disponibile momentan), aşa că dacă vrei mai multe detalii despre joc, ştii unde să le găseşti. Tot ceea ce ne interesează pe noi este dacă au sau nu maşini. Ghici ce? 

Nu doar că va avea maşini, dar acestea vor avea un rol important în acţiunea jocului, căci te vor ajuta să-i căsăpeşti pe toţi cei care te-au lăsat la bustul gol în deşert, fără maşină şi fără familie. Mai multă atenţie acordată maşinilor = joc mai interesant. 

Dacă vrei să fii ţinut la zi cu updateuri despre Mad Max (şi alte jocuri), urmăreşte-i pe colegii de la Go4Games pe Facebook. Altfel, vizionare plăcută! (cu menţiunea că vei da peste imagini care s-ar putea să-ţi facă pofta de mâncare să treacă, dacă eşti mai sensibil)

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide