În lipsa unui Beetle R de serie, VW înfrumuseţează Broscuţa cu accesorii R-Line

Autor: Iulian Dnistran 13 sept. 2012 Știri auto

Primul pachet R-Line pentru VW Beetle Sport aduce noutăţi exteriorului. Jantele de 18 ţoli sunt mai late în comparaţie cu cele montate pe un Beetle standard, lateralele maşinii primesc panouri din plastic care-i dau un aspect mai agresiv, semnalizatoarele din bara faţă sunt înconjurate cu ornamente cromate, pe aripile faţă sunt amplasate sigle R-Line, iar bara din spate primeşte un difuzor de culoare neagră.

Opţional, Volkswagen va oferi un set de jante de 19 ţoli denumite „Tornado”.

Al doilea pachet e destinat exclusiv interiorului şi va putea fi comandat doar împreună cu pachetul R-Line pentru exterior. Modificările aduse includ scaune sport acoperite cu un material textil care „respiră”, un volan îmbrăcat în piele şi ornamente de culoare gri pentru bord şi panourile uşilor interioare.

Volkswagen Beetle Sport e disponibil în România cu două motoare pe benzină, de 1,4 litri TSI cu 160 de cai putere şi de 2,0 litri TSI cu 200 de cai putere. A treia opţiune este un motor diesel de 2,0 litri TDI care dezvoltă 140 de cai putere. Preţul pentru pachetul complet R-Line va fi de aproximativ 1700 de euro, în timp ce cel mai ieftin VW Beetle Sport costă 20254 de euro.

La salonul auto de la Frankfurt din 2011, Volkswagen a prezentat conceptul Beetle R, însă nu se ştie dacă prototipul va ajunge vreodată să fie produs în serie. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide