James Bond SPECTRE: Bond conduce noul Aston Martin DB10 dar şi un Fiat 500!

Autor: Adrian Mihălţianu 04 dec. 2014 Știri auto

James Bond SPECTRE, acesta este titlul noului film din seria cu cel mai bun spion britanic, film aşteptat să apară pe ecrane în ultima parte a lui 2015, iar una dintre principalele scene de urmărire ni-l va înfăţişa pe Mr. Bond într-un Fiat 500, în locul unui Aston Martin.

Nu e prima dată când producătorii francizei aleg să introducă în film şi o altă maşină în afara celebrei mărci britanice, deşi de obicei cursa de urmărire respectivă nu se termină chiar bine pentru noul-venit (vă mai amintiţi cum a sfârşit scurta escapadă cu un Ford Mondeo?). Oricum ar sta lucrurile cu destinul micului 500, e clar că se află într-o companie mai mult decât ilustră în istoria maşinilor lui James Bond.

Hai nu vă mai stresaţi atât, maşinuţa asta mănâncă un Aston Martin la micul dejun pe străduţele înguste ale Romei!

Bănuim că va fi totuşi vorba de un Fiat 500 Abarth, iar cum scena de urmărire va fi filmată la Roma, e de aşteptat ca maşinuţa să se descurce foarte bine pe străzile înguste şi întortocheate ale metropolei italiene. Daniel Craig se va afla la volan, iar alături de el mai apar în film Christoph Waltz (în rolul negativ, evident, întruchipându-l pe vechiul duşman al lui Bond, Ernst Stavro Blofeld), dar şi două superbe femei: Monica Bellucci şi Lea Seydoux.

În filmele Bond din anii 1960, SPECTRE – Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion – era numele unui sindicat international al crimei, al cărui „număr unu” era chiar Blofeld însuşi. Nu ştim ce maşină conduce Blofeld, dar sperăm din toată inima să fie un Maserati Ghibli. Aşa, ca să fie lupta în familie!

Forme de armă letală, am vrea să ştim ce mitraliere ies din fantele laterale de aerisire…

Apropo, fanii Aston Martin să stea liniştiţi. Pentru ei, Aston Martin va avea în film noul DB10, dezvăluit cu ocazia conferinţei de presă de prezentare a filmului. Evident, nu vorbim de un nou model de Aston Martin în lumea reală, ci doar de un concept pe care se va baza, cel mai probabil, viitorul V8 Vantage. Este vorba, aşadar, de o maşină unicat, dezvoltată special pentru filmările noului film Bond. Din ea ne putem da seama, totuşi, de viitoarea direcţie de design a britanicilor, una care duce mai degrabă spre formele văzute deja la Jaguar.

James Bond SPECTRE. În cinematografe în a doua parte a lui 2015

Rămâne de văzut cu câte gadgeturi vor dota inventatorii nebuni din slujba Maiestăţii Sale noul DB10. Noi parcă-parcă i-am distinge două locaşuri numai bune de montat nişte mitraliere. Cu care să urmărească un Fiat 500. Abarth. Pe străzile Romei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide