Mercedes-Benz Arrow460-Granturismo a fost lansat la Monaco

Autor: Tudor Rus 30 sept. 2013 Știri auto

În colaborare cu Silver Arrows Marine, divizia Mercedes-Benz Style a lansat la Monaco Yacht Show modelul Arrow460-Granturismo, un yacht luxos lung de 14 metri.

Ambarcaţiunea îmbină trăsăturile de design ale maşinilor Mercedes-Benz cu tehnologia şi inovaţiile din industria navală. La exterior, Arrow460-Granturismo se remarcă prin suprafeţele netede şi liniile elegante, totul „împachetat” sub forma modelelor clasice Mercedes-Benz.

La interior, elementul predominant este evident, luxul, iar mărturie o fac inserţiile din lemn de eucalipt, pielea Nubuck şi combinaţiile sofisticate de culori. Geamurile laterale pot fi deschise prin glisare, iar când sunt închise, acestea au capacitatea să filtreze automat lumina venită de la exterior, în funcţie de intensitatea cu care străluceşte soarele.

Clienţii dispuşi să plătească 1,25 milioane de dolari pentru yachtul Arrow460-Granturismo vor mai beneficia şi de aer condiţionat, sistem audio premium, compartiment special pentru vinuri şi maşină de gheaţă.

Yacht-ul este propulsat de două motoare diesel Yanmar 6LY3-EDP, cu o putere de 480 CP fiecare, suficient cât să permită navigarea cu o viteză maximă de 40 de noduri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide