Mercedes-Benz E-Class Coupe şi Cabrio facelift: imagini şi informaţii oficiale

Autor: Iulian Dnistran 07 ian. 2013 Știri auto

Update video:

A venit şi rândul variantelor în trei uşi din sementul E de la Mercedes-Benz să intre în rând cu stilul proaspăt imprimat deja mai serioşilor sedan şi break. Iar agresivitatea şi designul aerodinamic îşi spun din plin cuvântul, asta datorită stopurilor şi farurilor cu canale luminoase de tip LED, precum şi de spoilerele mai „nervoase” care emană un aer atletic.

Şi cum nemţii nu umblă cu jumătăţi de măsură, lucrurile s-au schimbat şi la capitolul motorizare. Mai exact, vorbim despre nouă propulsoare noi: trei diesel şi şase pe benzină, cel mai performant fiind capabil să scoată 408 CP. Mercedes-Benz nu neglijează nici mediul înconjurător, dovadă fiind propulsorul turbo BlueDirect de 2 l în patru cilindri, ce pune accentul pe eficienţă. Acestea pot fi cuplate ca şi până acum, fie la o cutie manuală fie la transmisia automată 7G-Tronic.

Cea mai notabilă schimbare la interior o reprezintă dispariţia schimbătorului clasic de viteze, mutat acum pe coloana de direcţie. Aşa cum era de aşteptat, habitaclul vine cu materiale noi, de calitate, printre care se remarcă inserţiile de lemn şi aluminiu.

De luat în seamă sunt şi tehnologiile noi aduse de facelift, printre care enumerăm radarul din parbriz care previne eventualele coliziuni din trafic şi un sistem de menţinere a maşinii pe banda de rulare îmbunătăţit.

MAI MULTE DETALII REGĂSIŢI ÎN GALERIA FOTO AFERENTĂ ARTICOLULUI PRECUM ŞI ÎN MATERIALUL VIDEO DE MAI JOS

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide