Noua gamă Piaggio Ape este acum disponibilă în România. Preţ de la 4.000 de euro

Autor: Adrian Mihălţianu 08 aug. 2014 Știri auto

Istoria vehiculelor cu trei roţi Piaggio Ape a început în urmă cu peste 60 de ani.

Încă din 1948, anul apariţiei pe piaţă, modelul Ape a fost conceput ca un vehicul comercial uşor, manevrabil şi versatil. De atunci, toate aceste caracteristici au fost îmbunătăţite, păstrând însă spiritul Ape. 

Preţul de pornire pentru gama Piaggio Ape este de 3.999 de euro plus TVA – de altfel, micile autovehicule sunt iubite in Italia şi Europa de Vest tocmai pentru că permit micilor antreprenori să îşi mobilizeze afacerea la un preţ relativ mic.

La noi s-ar putea sa existe la început reţineri, cauzate mai ales de aparenta fragilitate a micilor autovehicule comerciale, însă cel puţin în spaţiile centrale ale oraşelor aglomerate, acestea au atuuri greu de negat.

De luna aceasta, gama Ape ajunge şi în România. Pisa Motors aduce în ţara noastră următoarele modele din gama APE: Ape Classic, Ape 50 în versiunile Cross Country, Pick Up, Long Pick Up, Top, Van; Ape TM în versiunile Pick Up SL, Top, Tipper, Pick Up SL cu volan, Top cu volan, Tipper cu volan şi Van.

În momentul în care am devenit importatori oficiali ai vehiculelor comerciale Piaggio, obiectivul nostru a fost să asigurăm un service ireproşabil pentru toate vehiculele din gama de vehicule comerciale Piaggio, ceea ce am şi reuşit. În plus, gama Ape vine şi cu o garanţie reală de 2 ani, fără limită de kilometri”, a declarat Florin Pârvu, directorul general Pisa Motors.

Cu dimensiuni ultra compacte, Ape 50 are acces la cele mai dificile şi înguste zone de încărcare, capacitatea sa fiind de până la 205 kg sarcină utilă. Ape 50 este disponibil într-o gamă variată de versiuni, concepute special pentru a acoperi nevoile oricărui tip de business urban – Cross Country, Pick Up, Long Pick Up, Top şi Van.

Ape TM este cea mai populară versiune din gamă, un vehicul multifuncţional care rezolvă orice problemă legată de transportul de mărfuri. Datorită dimensiunilor compacte şi a versatilităţii sale, Ape TM poate ajunge în locuri foarte înguste, dar în acelaşi timp are o sarcină utilă de până la 805 kilograme.

Pentru cei pasionaţi de imaginea clasică, există Ape Classic, versiunea modernă a celebrului 601 Ape by Piaggio. Ape Classic iese în evidenţă prin stilul retro, versiunea modernă fiind echipată cu un motor pe benzină de 422 cmc.

Vom încerca să testăm aceste autovehicule în curând, dar să ne şi dăm seama ce afaceri am putea deschide cu o investiţie minimă. Gelato vrea cineva?

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide