Porsche România deschide un nou centru pentru mărcile Audi, Porsche, Bentley şi Lamborghini

Autor: Iulian Dnistran 07 mai 2013 Știri auto

În urma finalizării investiţiei Porsche Pipera, mărcile Audi şi Porsche se mută în noul centru de lux. Astfel, Skoda şi SEAT le iau locul în cadrul Porsche Bucureşti Nord. În acest mod, clienţii vor beneficia de concentrarea punctelor de expunere, vânzare şi service pentru toate mărcile grupului Volkswagen, în zona de nord a oraşului în spaţii învecinate, amenajate şi echipate conform celor mai recente standarde tehnice şi estetice.

Începând din 10 mai, clienţii şi partenerii Porsche Inter Auto vor regăsi showroom-urile şi spaţiile de service pentru Skoda, SEAT şi Volkswagen în incinta Porsche Bucureşti Nord, în timp ce showroom-urile Audi şi Porsche vor fi deschise în Porsche Pipera, pe Bulevardul Pipera nr. 1/x.

„În urma mutărilor şi modernizărilor, clienţii noştri vor beneficia de spaţii extinse de prezentare, de un număr mai mare de posturi de service şi de un depozit mai mare de piese de schimb originale”, explică Dana Cortina, director general Porsche Inter Auto.

Structura celor două centre va reflecta mai bine segmentarea portofoliului Porsche Inter Auto – mărcile de volum fiind localizate la Porsche Bucureşti Nord, iar cele de lux la Porsche Pipera. Procesul de amenajare a centrului auto de lux Porsche Pipera va continua cu spaţiile pentru mărcile exclusiviste Bentley şi Lamborghini, care vor fi distribuite şi servisate la Bucureşti, prin Porsche Inter Auto România.

Centrul Porsche Pipera are o suprafaţă totală de 50.000 mp, o suprafaţă construită de peste 11.500 mp şi un depozit de piese de schimb de 800 mp.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide