Povestea incredibilă a unui tânăr posesor de Ferrari* [VIDEO]

Autor: Andrei Ştirbu 24 feb. 2015 Știri auto
Povestea incredibilă a unui tânăr posesor de Ferrari* [VIDEO]

OK, te aşteaptă aproape cinci minute de pamflet tipic american, în care protagonistul – un pretins tânăr (de bani gata) posesor de Ferrari – povesteşte viaţa alături de un Ferrari F458. Iată câteva citate-tip din Damien Stonebrook, eroul nostru cu Ferrari.

„Chiar şi cariera mea de DJ a început să prindă contur, fapt care m-a determinat să renunţ pentru un semestru la Facultatea de Business la care studiez”.

„Prima maşină a fost un M3 Convertible, pe care l-am primit cadou la aniversarea de 16 ani. Din păcate, a fost făcut praf câteva luni mai încolo, într-o întrecere, dar am ştiut că următoarea maşină trebuie să fie ceva mai sus decât atât – mai multă putere şi manevrabilitate mai bună.”

„Tipul din echipa de polo, care de fiecare data încearcă să mă surclaseze, şi-a luat un Porsche nou, aşa că am ştiut că indiferent ce aş primi, trebuie să fie mai bun decât acea maşină. Am făcut căutări pe Wikipedia şi aşa am ajuns să am asta.”

Nu-ţi stricăm vizionarea prin a-ţi spune toate replicile. Ceea ce ne macină acum este întrebarea: oare cât este adevărat din ce se spune în acest pamflet? În cazul în care ştii mai multe, aşteptăm comentariul tău în rubrica de mai jos.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide