Primele imagini cu versiunea de top Mercedes-Benz E 63 AMG

Autor: Oraan Mărculescu 09 ian. 2013 Știri auto

După ce au dat publicităţii primele imagini şi informaţii cu faceliftul lui Mercedes-Benz E-Class în luna decembrie 2012, iar apoi cu faceliftul versiunilor coupe şi cabrio la începutul lui 2013, cei de la Mercedes-Benz ne arată şi varianta de top, E 63 AMG.

Dar nu e vorba de vreun comunicat de presă, ci doar de o imagine relativ uşor de omis – şi asta deoarece modelul Mercedes-Benz E 63 AMG facelit apare într-o ”poză de familie” postată de nemţi pe contul de facebook.

Prin urmare, putem observa doar partea frontală a maşinii, în rest alte detalii tehnice nefiind comunicate. Chiar dacă unghiul nu e unul favorabil, se remarcă destul de uşor noul spoiler mult mai agresiv, care îi conferă lui E 63 AMG o puternică individualitate şi îi recomandă drept un rival feroce pentru BMW M5 sau noul Audi RS6.

Pentru moment, zvonurile vehiculate în mediul online spun că Mercedes-Benz E 63 AMG facelift va avea un motor V8 bi-turbo de peste 550 CP (deci ar putea fi mai puternic decât M5 sau RS6), dar mai important ni se pare că berlina sportivă germană ar putea fi echipată în premieră cu tracţiune integrală.

Mai multe detalii şi imagini cu Mercedes-Benz E 63 AMG facelift vom afla în curând, din moment ce toată gama E-Class facelit urmează să fie prezentată în premieră mondială la Salonul Auto Detroit 2013.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide