Protestul extrem al unui taximetrist: şi-a incendiat maşina în centrul Bucureştiului, din cauza unei amenzi. GALERIE FOTO – VIDEO

Autor: Gandul.info 06 mai 2016 Știri auto

 


Un taximetrist din Capitală a fost dus la audieri şi pus sub urmărire penală după ce şi-a incendiat maşina şi a lăsat-o să ardă pe un bulevard din zona Obor, supărat pentru căa fost amendat de poliţia rutieră, anunţă surse din rândul poliţiştilor citate de Gandul.info.

GALERIE FOTO

Un bărbat din Capitală, şofer de taxi, a fost ridicat de poliţiştii de la Secţia 7 Poliţie şi dus la audieri fiind pus sub urmărire penală după ce şi-a incendiat maşina de serviciu, joi la prânz, pe bulevardul din faţa magazinului Obor.

Potrivit acestora, bărbatul este acuzat de distrugere calificată, tulburare şi infracţiuni la regimul rutier.

Joi, în jurul prânzului, taximetristul şi-ar fi dat foc la maşina de serviciu şi a lăsat-o să ardă, în trafic, blocând astfel circulaţia pe o bandă.

După incendiere a părăsit zona şi a fost găsit în locuinţa unei alte persoane de unde a şi fost dus la secţie. Bărbatul le-ar fi povestit poliţiştilor care l-au ridicat că gestul l-a făcut de supărare după ce fusese amendat de Brigada Rutieră.

Oficiali din cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei au declarat pentru MEDIAFAX că şoferul de taxi nu avea autorizaţie de funcţionare emisă de primărie. Pentru neregulile găsite, şoferul a fost sancţionat contravenţional cu 4.000 de lei şi i-au fost ridicate plăcuţele de înmatriculare.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide