Revista ProMotor nr. 107 (decembrie-ianuarie) marchează o mare schimbare

Autor: Dan Vache 02 dec. 2013 Știri auto

DE ACUM, PUTEŢI COMANDA ONLINE REVISTA PROMOTOR!

Iată în continuare, pe scurt, principalele puncte de atracţie ale revistei ProMotor nr. 106, din noiembrie:

TEST-PICTORIAL: OPEL INSIGNIA

Modelul de clasă medie Opel Insignia ne demonstrează vizual care sunt avantajele faceliftului prin care a trecut recent. Linişte, are cuvântul Mihai, fotograful ProMotor!

 

TEST ÎN PREMIERĂ: DACIA DUSTER FACELIFT

Adrian a zburat până în frumoasa regiune Provence din Franţa pentru a testa în premieră noua Dacia Duster facelift. Are şanse acest facelift să continue succesul de până acum al celui mai ieftin SUV din lume? Citiţi şi veţi afla.

 

TEST COMPARATIV: TREI HOT-HATCH-URI COMPACTE

Gastronomia ar fi fadă fără condimente. De aceea ne-am gândit să facem un fel de master-chef cu Opel Astra OPC, Ford Focus ST şi Renault Megane RS. Ce a ieşit, vedeţi în revistă!

 

TEST ÎN PREMIERĂ: BMW i3

Cum merge primul BMW electric de serie mare? Oraan a tras o fugă la Amsterdam pentru a se convinge că această maşină, ciudată la prima vedere, îşi merită locul printre automobilele verzi ale momentului.

 

ISTORIE: 100 DE ANI – MASERATI

Marca italiană sărbătoreşte un centenar de existenţă, aşa încât ProMotor vine cu un tribut pentru cele mai importante modele Maserati.

 

TEST ALTERNATIVĂ: MERITĂ SĂ-ŢI MAI IEI BERLINE PREMIUM GERMANE?

Şase dintre cele mai noi şi importante modele din clasa medie te provoacă să-ţi pui o întrebare care poate părea imposibilă. Vezi în revista ProMotor cum atacă fiecare triada germană A4 – Seria 3 – C-Class.

 

Aşadar, nu rataţi revista ProMotor nr. 106 din noiembrie,
Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide