Salonul Auto Moto Bucureşti 2015 aduce cascadorii pe două roţi în centrul Capitalei

Autor: Adrian Mihălţianu 27 mart. 2015 Știri auto

Salonul Auto Moto Bucureşti 2015 începe pe 1 aprilie, iar cârcotaşii ar trebui să se abţină – în lipsa unor investiţii pe măsură din partea importatorilor auto, acesta este nivelul la care se mai pot organiza saloanele auto în România: la corturi puse în pieţele publice. Asta nu înseamnă că nu veţi putea vedea cele mai noi modele de maşini, precum şi oferte speciale din partea dealerilor.

Nu rata parada vehiculelor clasice!

Dar organizatorii ne-au spus că şi cei interesaţi de spectacol vor avea ce să vadă…

Acrobaţii pe două roţi şi alte demonstraţii spectaculoase la Salonul Auto Moto 2015

Marius Ariton si Marius Vigariu sunt doi stunt rideri din Bucureşti care ne vor onora cu prezenţa la Salonul Auto Moto 2015. Aceştia îşi vor demonstra calităţile în Piaţa Constituţiei, unde cei prezenţi vor putea vedea un spectacol profesionist de acrobaţii pe două roţi.  

Demonstraţii de acrobaţie

Dacă vă întrebaţi cine sunt aceşti doi români, aflaţi că practică freestyle stunt riding-ul de vreo 5 ani, iar de atunci tot participă la diverse spectacole în Bucureşti, Suceava, Craiova, Timişoara, Iasi, etc., dar şi la concursurile organizate anual de vecinii bulgari. Am aflat că fac asta din pură plăcere, deşi nu au timp să exerseze în fiecare zi. În timpul liber, când majoritatea oamenilor ies duminica în parc la plimbare sau la mall, cei doi sunt pe o roată la locul de antrenament.

Pulsul spectatorilor prezenţi la eveniment va fi ridicat şi de Alin Grădinaru, un puşti de numai 15 ani care are deja o mulţime de medalii în palmares. Campion naţional la motocross, acest tânăr talent care iubeşte sporturile extreme, va încerca să parcurgă un traseu offroad presărat cu obstacole extrem de dificile, într-un decor special amenajat în cadrul evenimentului. Şi pentru a dovedi că talentul său nu se limitează doar la mersul pe două roţi, Alin Grădinaru lucrează şi cu Sorin Ene, vicecampion naţional şi fondator al primei şcoli de drift din România. Acesta a învăţat deja, într-un timp foarte scurt, cum să facă derapaje controlate şi cerculeţe în jurul unui punct fix.   

Pe scurt, ce poţi vedea la Salonul Auto Moto 2015:

1 şi 2 aprilie, în spaţiile din interior pot fi admirate pe îndelete exponatele auto-moto, precum şi bicicletele sau accesoriile. Toţi cei care vin din ţară sau din Bucureşti, în aceste zile, au şansa de a studia toate exponatele, inclusiv de a deschide portierele şi chiar a se aşeza la volanul maşinilor mult râvnite. Pot negocia cu dealerii prezenţi şi alege maşina sau motocicleta pe care şi-o doresc în anul 2015, fiind mai dificil acest lucru în week-end, atunci când Salonul este foarte aglomerat;

– vineri, 3 aprilie, are loc Primul Black Friday din istoria unui eveniment auto-moto, mai mulţi dealeri anunţând numărul şi mărcile pe care le vor vinde cu cele mai mari reduceri din piaţă. În plus, reducerile oferite se pot cumula cu programul Rabla şi Prima Maşină. Aşadar, ziua de 3 aprilie 2015 este ziua în care toţi cei care doresc să îşi cumpere un autoturism o pot face la cel mai bun preţ posibil.

Noutăţile de anul trecut. Pe 1 aprilie, maşina anului va fi deja alta. Mai ştiţi despre care vorbim? 🙂

–  sâmbătă, 4 aprilie şi duminică, 5 aprilie, vizitatorii primesc tot ce s-a menţionat mai-sus,  însă cu multe atracţii în zona exterioară: drift, maşini tunate, stunt, paradă moto, paradă retro, zona specială moto, karturi, Funzone. Traficul este restricţionat pe Bdul. Unirii şi Bdul. Libertăţii, ambele bulevarde şi Piaţa Constituţiei transformându-se în cel mai mare spaţiu expoziţional din România. Accesul la Salon se va face prin Bdul Unirii (Piaţa Unirii), unde va exista şi o zonă de parcare special amenajată pentru vizitatori.

Detalii despre eveniment, inclusiv cum puteţi avea acces gratuit, aici: www.sam.ro

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide