Şi-a parcat ditamai SUV-ul direct în staţia RATB. Poliţia l-a aranjat să ţină minte [VIDEO]

Autor: Mediafax 12 ian. 2017 Știri auto
Şi-a parcat ditamai SUV-ul direct în staţia RATB. Poliţia l-a aranjat să ţină minte [VIDEO]

Poliţiştii Brigăzii Rutiere au dechis dosar penal pe numele unui şofer din Capitală după ce acesta din urmă şi-a parcat autoturismul de teren într-o staţie a Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB) de pe bulevardul Iancu de Hunedoara, lângă Guvern.

Maşina, parcată pe întreaga lungime a staţiei de autobuz, blocând accesul în refugiu, a fost fotografiată, joi dimineaţă, de mai mulţi locatari din zona bulevardului Iancu de Hunedoara, iar imaginile au fost postate pe site-urile de socializare. Poliţiştii Brigăzii Rutiere susţin că s-au sesizat în urma apariţiei acestor fotografii şi au mers la faţa locului pentru verificări.

„Conducătorul auto a fost identificat, ne-am sesizat din oficiu. În cauză se va întocmi dosar penal pentru fapta prevăzută la articolul 339, alin. 1, din Codul Penal”, a declarat comisarul Ovidiu Munteanu de la Brigada Rutieră pentru agenţia de presă MEDIAFAX.

Prezent la faţa locului în momentul venirii agenţilor de la rutieră, proprietarul autoturismului de teren a declarat că este locul unde îşi lasă de obicei maşina.

Reprezentanţii RATB au confirmat pentru agenţia MEDIAFAX că locul unde a fost parcat autoturismul este staţia pentru autobuzele de pe linia 182.

„Este pe sensul de mers spre Gara de Nord. Aici avem o distanţă de aproximativ 25 de metri între copertină şi indicator, dar este în zona frontului de staţie”, a declarat Constantin Tobescu, purtătorul de cuvânt al RATB, pentru agenţia MEDIAFAX.

Bărbatul va fi cercetat acum de poliţiştii de la rutieră pentru împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide