Singura limuzină Ferrari Modena 360 din lume nu îşi găseşte proprietar

Autor: Marius Vișan 13 feb. 2018 Știri auto

Cel mai neobişnuit Ferrari, un Modena 360, transformat într-o limuzină, nu şi-a găsit cumpărător. Nici nu ne mirăm, la cât de dubios arată…

Convertit anul trecut pentru o sumă destul de sănătoasă, ex-supercarul din 2003, despre care se spune că are doar 51.000 de km la bord, nu şi-a găsit un nou proprietar. Preţul cerut este de 95.000 de dolari.

Asta în ciuda efortului de a atrage ofertanţii combinând performanţa unui 360 cu confortul şi luxul unei limuzine. Anunţului a fost publicat pe eBay.

Oferind scaune pentru până la şapte pasageri în interiorul corpului său alungit, această limuzină Ferrari, pare una dintre cele mai rare din lume.

Acestea includ uşile tip suicide, trape retractabile, televizoarele cu ecran plat, lumini speciale de petrecere, geamuri fumurii, un nou sistem de sunet şi tapiţerie din piele.

Maşina are motorul original V8 de 3.6 litri, care produce 394 cai putere şi 375 Nm şi funcţionează împreună cu o transmisie manuală.

Înainte de modificare, supercarul avea nevoie de 4.5 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km / h, şi atingea o viteză maximă de 295 km / h. Cu toate acestea, această versiune limuzină nu va atinge niciodată aceste numere. 

Valoarea de piaţă a unui Ferrari 360 se situează în jurul preţului de 50.000 – 60.000 de dolari, însă exemplele cu puţini km şi bine întreţinutese se vând pentru 100.000 de dolari.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide