Singura limuzină Ferrari Modena 360 din lume nu îşi găseşte proprietarCel mai neobişnuit Ferrari, un Modena 360, transformat într-o limuzină

Singura limuzină Ferrari Modena 360 din lume nu îşi găseşte proprietar Singura limuzină Ferrari Modena 360 din lume nu îşi găseşte proprietar

Cel mai neobişnuit Ferrari, un Modena 360, transformat într-o limuzină, nu şi-a găsit cumpărător. Nici nu ne mirăm, la cât de dubios arată...

Convertit anul trecut pentru o sumă destul de sănătoasă, ex-supercarul din 2003, despre care se spune că are doar 51.000 de km la bord, nu şi-a găsit un nou proprietar. Preţul cerut este de 95.000 de dolari.

Asta în ciuda efortului de a atrage ofertanţii combinând performanţa unui 360 cu confortul şi luxul unei limuzine. Anunţului a fost publicat pe eBay.

Oferind scaune pentru până la şapte pasageri în interiorul corpului său alungit, această limuzină Ferrari, pare una dintre cele mai rare din lume.

Citeşte şi Ştiţi că diagonala asta e pe toate grilele de radiator Volvo. Rolul ei bate viaţa şi poveştile despre această marcă

Citeşte şi Culoarea anului 2018 pentru maşina ta e în tabelul ăsta. Mergi pe ea sau rămâi la culorile consacrate?

Citeşte şi Blasfemie sau... aşa arată viitorul? Aşa arată dubele Bugatti şi Porsche

Citeşte şi Modificarea tarifelor RCA 

Acestea includ uşile tip suicide, trape retractabile, televizoarele cu ecran plat, lumini speciale de petrecere, geamuri fumurii, un nou sistem de sunet şi tapiţerie din piele.

Maşina are motorul original V8 de 3.6 litri, care produce 394 cai putere şi 375 Nm şi funcţionează împreună cu o transmisie manuală.

Înainte de modificare, supercarul avea nevoie de 4.5 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km / h, şi atingea o viteză maximă de 295 km / h. Cu toate acestea, această versiune limuzină nu va atinge niciodată aceste numere. 

Valoarea de piaţă a unui Ferrari 360 se situează în jurul preţului de 50.000 - 60.000 de dolari, însă exemplele cu puţini km şi bine întreţinutese se vând pentru 100.000 de dolari.

Citeşte şi Au dat iama-n Dalai Lama. Mercedes gafează pe Instagram, şterge postarea şi-şi cere scuze 

Citeşte şi Cui îi pasă de Passat? Noul 508 e provocare pentru nemţi 

Citeşte şi Cifra octanică pe limba bunicii. Ce se întâmplă cu motorul dacă nu alimentezi corect 

Citeşte şi Volkswagen Touareg 2019, primele imagini şi detalii despre motoare şi preţ