Şosea asfaltată cu un stâlp în mijlocul ei. „Întâi s-a născut stâlpul şi pe urmă şoseaua” – VIDEO

Autor: Marius Vișan 27 apr. 2016 Știri auto
Şosea asfaltată cu un stâlp în mijlocul ei. „Întâi s-a născut stâlpul şi pe urmă şoseaua” – VIDEO

 


În judeţul Vrancea autorităţile au atins culmea ridicolului după ce au asfaltat o şosea în mijlocul căruia se afla un stâlp de înaltă tensiune, informează Digi24.ro.

Localnicii din Gugeşti s-au bucurat când au aflat că autorităţile vor să le asfaltează drumurile din comună, şi sperau că astfel vor rezolva şi problema stâlpului de electricitate aflat chiar în mijlocul unei străzi. Doar că muncitorii au asfaltat în jurul lui, locul devenid acum foarte periculos pentru şoferi.

„Întâi s-a născut stâlpul şi pe urmă şoseaua. Reţeaua de înaltă tensiune a fost amplasată în extravilanul comunei, în 1974. În urma unor alunecări de teren din comuna Gura Caliţei, Lacul Baban, s-au strămutat în jur de o sută de familii în comuna Gugeşti. În momentul amplasării respective a rămas acel stâlp”, a declarat pentru Digi24.ro primarul comunei Gugeşti.

Reprezentanţii Electrica susţin că echipamentul în cauză nu intră sub autoritatea lor şi prin urmare nu pot muta stâlpul.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide