Cât de bine crezi că ştii ce maşini s-au făcut în România?

Autor: Iulian Dnistran 19 nov. 2014 Știri auto
Cât de bine crezi că ştii ce maşini s-au făcut în România?

Ştii, unii oameni au impresia că în România s-a construit doar Dacia 1300, Aro 244 şi Oltcit. Dar nu e chiar aşa. De fapt, ţi-am pregătit un mic test interactiv prin care poţi să afli cât de bun eşti la istoria auto din România.

De-a lungul timpului, pe ProMotor au fost publicate mai multe articole despre istoria industriei auto. Am început timid cu modelele din URSS, apoi cu cele din RDG. Am trecut la istoria maşinilor de teren, iar apoi am ajuns şi în România, cu Oltcit şi ARO.

După atât istorie, ne-am gândit să punem la cale un scurt test de cunoştinţe. Şi nu, nu suntem la şcoală, aşa că nu se dau note, dar am vrea să vedem, de curiozitate, cât de bine cunoşti tu maşinile care s-au construit de-a lungul timpului în România.

Eşti liber să dai share la rezultat, ca să ştie toţi prietenii tăi cât de bun eşti!

Avem şi răspunsurile corecte, în pagina următoare. Bineînţeles, ar fi frumos din partea ta dacă nu ai trage cu ochiul înainte de a face testul.

Pagini: 1 2

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide