Un Duster pick-up suprins în teste pe străzile din Piteşti – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 15 feb. 2016 Știri auto

Adrian Cristian, un cititor ProMotor, ne trimis câteva imagini suprinse în Piteşti, cu un Renault Duster Oroch în teste. Trebuie să recunoaştem că este o surpriză plăcută, modelul în cauză fiind proiectat şi destinat pieţei din America Latină. 

Click aici pentru Galeria Foto

Renault Duster Oroch, primul pick-up cu patru uşi din istoria mărcii auto franceze, a fost dezvăluit în premieră mondială la Salonul Auto Buenos Aires 2015. Şi, chiar dacă poartă logoul Renault pentru moment, noua camionetă ar putea să-şi facă loc, în viitor, şi în gama Dacia.

Duster Oroch prezintă toate trăsăturile unui „pick-up truck” american. Vehiculul are o gardă la sol ridicată şi este dotat cu dublă cabină care permite îmbarcarea a cinci persoane, contrar variantelor anterioare ale modelelor pick-up ale Renault sau Dacia (4L, Express sau Logan).

În partea din spate, bena are o lungime de 1,3 metri şi o capacitate maximă de încărcare de 683 de litri. Uşa benei se deschide la fel ca la oricare alt pick-up modern, mânerul fiind poziţionat în partea de sus a uşii.

La capitolul motorizări, Renault Duster Oroch este disponibil cu două propulsoare pe benzină, unul de 1,6 litri cu 110 CP şi unul de 2,0 litri cu 143 CP. Pentru mai multe imagini cu Renault Duster Oroch click aici

Dacia Duster Pick-up, suprinsă în trecut prin România

Legat de acest subiect, anul trecut, un alt cititor ProMotor ne-a trimis câteva imagini cu Duster pick-up, dar atunci era vorba despre o Dacia Duster pick-up. Mai multe imagini găseşti aici.


 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide