Volvo XC90 R-Design: mai multă sportivitate pentru noul SUV suedez

Autor: Iulian Dnistran 19 sept. 2014 Știri auto

Noul Volvo XC90 a văzut lumina zilei ca model de serie după mai bine de un deceniu de viaţă al primei generaţii. Iar acum suedezii au pregătit un pachet R-Design care ar trebui să dea un suflu sportiv noului model.

Modificările aduse de această variantă de echipare includ spoilere redesenate discret, terminaţii duble pentru sistemul de evacuare şi jante standard de 20 de inci (sau de 22 de inci, opţional).

Nu arată rău deloc!

Totodată, interiorul primeşte scaune sport îmbrăcate în piele Nubuck şi piele naturală perforată, un volan îmbrăcat în piele perforată şi câteva accesorii speciale R-Design, precum maneta schimbătorului de viteze, pedalele şi covoraşele.

Proprietarul primeşte, de asemenea, o telecomandă îmbrăcată în piele, iar sistemul de entertainment de pe consola centrală şi ecranul care joacă rolul instrumentarului de bord pot fi colorate într-o nouă temă grafică denumită R-Design.

Oare vor face suedezii şi o ediţie Polestar, care să concureze cu BMW X5M?

Motorizările rămân aceleaşi, acest pachet fiind unul pur stilistic, nu de performanţă. Cu toate acestea, nouă ne cam place cum arată, dar vrem să ştim şi părerea ta.

Ce zici: îţi place cum arată Volvo XC90 R-Design?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide