Lada Niva Urban – facelift pentru rusoaica eternă

Autor: Iulian Dnistran 05 iul. 2014 Prezentări

După 37 de ani în care a fost construită fără a avea parte de modificări radicale, maşina rusească de teren Lada Niva primeşte un facelift mult aşteptat. Doar că, aşa cum s-a întâmplat ultimele trei decenii, ruşii preferă calea simplă şi sigură când vine vorba de noutăţi aduse modelului Niva.

Astfel, cea mai mare modificare o reprezintă spoilerele faţă-spate, care reuşesc, după aproape 40 de ani, să atingă uşor caroseria. Totodată, pentru că şefii de partid nu mai sunt la fel de importanţi ca pe vremea KGB-ului, aceste noi spoilere vor fi vopsite în culoarea caroseriei pentru toţi clienţii.

Câtă fineţe!

După cum probabil ai observat în titlu, numele maşinii a primit acum şi cuvântul Urban, ceea ce ar trebui să însemne că Niva este mai pregătită ca niciodată să se lupte cu bordurile din oraşe. În acest sens, simpaticii de la AvtoVaz au montat un set de jante de 17 inci, numai bune pentru a fi zgâriate.

Dar bunătăţile nu se opresc aici. Potrivit site-ului drive.ru, Niva primeşte şi un plus de material insonorizant la interior, precum şi geamuri electrice şi aer condiţionat.

Ce culori, ce piele, ce dotări!

Deocamdată nu există informaţii despre posibilele modificări aduse sub capotă, însă cel mai probabil lucrurile vor rămâne neschimbate. Mai exact, Niva o să meargă mai departe cu un motor pe benzină de 1,7 litri cu injecţie care produce aproape 81 CP şi 127,5 Nm.

Lansarea va avea loc la Salonul Auto Moscova 2014, unde maşina de teren a ruşilor va fi prezentată, probabil, într-un lan de grâu.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide