Lansare anormală a noului MINI Paceman la Buftea! 5 x VIDEO!

Autor: Adrian Mihălţianu 05 apr. 2013 Prezentări

O lansare naţională are de obicei un strat gros de smalţ care îţi strepezeşte dinţii. Nu şi cea a noului MINI Paceman. Căci, pe scurt, am avut la dispoziţie o oră pentru a face, pe echipe, un videoclip de maxim 3 minute în care unul dintre personaje să fie maşina. Cât mai zărghit, cât mai nebunesc, ni s-a spus. Asta, pentru că întreaga campanie de promovare a MINI este Not Normal, axată pe faptul că aceasta nu e o maşină obişnuită, pentru oameni comuni şi plictisitori. Cum un Paceman are preţuri începând de la 25.234 Euro cu TVA inclus, e şi cazul 🙂

Not Normal? Păi, zis şi făcut.

19 echipe alcătuite din 4 membri fiecare, recuzită bogată (dinte a la Django, costume de urşi, Spiderman, poliţist, prinţesă, un cascador pe un motor BMW, o imensă pasăre galbenă şi multe, multe alte elemente asemenea), dar mai ales multă voie bună.

Ce a ieşit, vedeţi mai jos.

Primul clip aparţine echipei revistei şi site-ului ProMotor (Tudor Rus – ursul, şi Adrian Mihălţianu – şoferul panicos, Pro Sport (Cristian Scutariu – poliţist şi zombi) şi Pemotoare.ro (Cristian Predoi – prinţesa blondă). Sperăm să râdeţi de noi, dacă nu altceva… :). Dacă aveţi probleme cu vizualizarea acestor clipuri, accesaţi Vimeo.com şi căutaţi Paceman, în funcţie de dată. Le veţi regăsi în mare parte acolo!

Alone is Not Normal from zvoner on Vimeo.

Al doilea clip din selecţia noastră aparţine celor de la Trafictube.ro

Arde from razvanbb on Vimeo.

Al treilea clip selectat de noi este creat de 0-100.ro

MINI from Bogdan Ceangu on Vimeo.

Al patrulea clip le aparţine colegilor de la emisiunea ProMotor

Şi, în fine, al cincilea clip selectat de noi este creat de clubul proprietarilor de MINI, MyMini.ro

MINI NOT NORMAL – SUPERHERO VS MINI PACEMAN from Mircea Banu on Vimeo.

 

Care vă place mai mult? Nu uitaţi că sunt clipuri de amatori, în mare parte! 🙂

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide