Mai multă putere pentru noul Volkswagen Passat, de la B&B

Autor: Iulian Dnistran 05 ian. 2015 Tuning auto

Volkswagen Passat B8 are, printre alte motorizări disponibile, şi un diesel biturbo de 2,0 litri care dezvoltă 240 CP şi 500 Nm. Pentru multă lume, acest propulsor va fi mai mult decât suficient, dar ştii şi tu că există unele persoane care vor să iasă tot timpul în evidenţă. Pentru ei există studioul de tuning B&B Automobiltechnik.

Mai exact, cei de la B&B au făcut (deja) două pachete de tuning care pot să ridice puterea motorului diesel până la 300 CP. Primul pachet duce valoarea cailor-putere până la 275, iar cea a cuplului până la 570 Nm, costul fiind de 1.300 de euro.

Al doilea pachet implică mărirea presiunii în turbocompresor, remaparea ECU-ului, modificarea sistemului de admisie şi instalarea unui nou sistem de evacuare din oţel inoxidabil. După ce s-au făcut toate acestea, portofelul tău e mai uşor cu 3.950 de euro, iar Passatul tău va avea 300 CP şi 630 Nm.

Cu transmisia automată cu şapte trepte DSG, sprintul de la zero până la 100 km/h e mai rapid cu 0,8 secunde faţă de valoarea originală de 6,3 secunde, ceea ce nu e rău deloc dacă ne întrebi pe noi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide