Voltage Design bagă noul Mercedes-Benz S63 AMG Coupé în priză

Autor: Iulian Dnistran 20 iun. 2014 Tuning auto

Germanilor de la Voltage Design le plac prospăturile, fiindcă altfel nu ne putem explica de ce au ales să creeze un kit de tuning pentru noul Mercedes-Benz S63 AMG Coupé. Maşina în chestiune a apărut pe piaţă abia în urmă cu trei luni, dar nemţii.. tot nemţi rămân.

Studioul de tuning şi-au făcut de cap la exteriorul coupé-ului sportiv, adăugând un pachet din fibră de carbon care cuprinde grila radiatorului, capacele oglinzilor laterale, pragurile laterale, difuzorul de aer din spate şi eleronul posterior, printre altele.

Frumos sau nu prea?

Dar toate acestea contează mai puţin odată ce afli că motorul V8 de 5,5 litri a fost mângâiat pe creştet pentru a produce nu mai puţin de 800 CP şi 1.150 Nm. O creştere substanţială de la standardul de 585 CP şi 900 Nm, nu?

Îi zice VD Storm 800. Deocamdată, e doar o randare digitală, şi nu o maşină reală

Şi pentru că e destul de sănătos să ajungi acasă într-o singură bucată (şi nu cules de pe ramurile unui pom de pe marginea drumului), frânele standard au fost înlocuite cu un set de frâne ceramice care stau ascunse în spatele unor jante Vossen CVT de 22 de inci.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide