Harley Davidson Bucureşti lansează trei modele noi

Autor: Oraan Mărculescu 29 apr. 2014 Știri auto

Cele trei modele lansate de Harley Davidson Bucureşti sunt Low Rider, SuperLow 1200T şi Street Bob Ediţie Specială, iar toate cele trei motociclete se bucură de o istorie interesantă.

Low Rider a fost dezvoltat de Harley Davidson în 1977 şi a devenit rapid o emblemă prin imaginea de motocicletă  puternică şi impunătoare. Noul model împrumută se inspiră din noua generaţie prin detaliile cromate ale farului, finisajul negru mat şi roţile cu jante de aluminiu. Puterea este furnizată de trenul de rulare Twin Cam 103 cu zgomot specific, cu racorduri curbate care alimentează ţeava de eşapament de tipul 2 în 1.

Cu noul Super Low 1200T, Harley Davidson a creat o moticicletă care combină un şasiu suplu şi un motor Evolution V-Twin de 1.200 cmc. SuperLow 1200T este şi cea mai uşoară motocicletă din segment, fiindcă greutatea noului model a fost redusă cu 53,5 kg faţă de Harley Davidson Big Twin, de cursă lungă. Opţional, Harley Davidson oferă vopsire în două tonalităţi şi cromare.

În cazul motocicletei Street Bob Ediţie Specială s-a optat pentru un motor puternic, de 1.690 cmc. La capitolul aspect, motocicleta se remarcă prin jantele de aliaj uşor cu cinci spiţe şi vopseaua unică în două tonuri, cu elemente grafice.

Ghidonul drept, de tip drag, asigură un profil mai jos al motocicletei, în timp ce şaua Badlander cu două locuri înlocuieşte şaua cu un singur loc. Astfel, rezervorul de combustibil este unit cu aripa spate printr-o linie uniformă.

„Noile modele SuperLow 1200T, Street Bob Ediţie Specială şi Low Rider au fost realizate în urma comunicării şi împărtăşirii de experienţe cu clienţii noştri, dar şi din dorinţa de a îndeplini dorinţele acestora. Toate modelele sunt executate în spiritul performanţei tehnice şi al atitudinii rebele pe care noi, aici la Harley, o dezvoltăm”, a declarat Bogdan Bucurescu, Director General Harley-Davidson Bucureşti.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide