One-man show: Chris Pfeiffer la Deschiderea Sezonului BMW Motorrad

Autor: Tudor Rus 14 mai 2013 Știri auto

Weekendul 11-12 mai a fost unul plin – la propriu şi la figurat – pentru pasionaţii de motociclete prezenţi la Deschiderea Sezonului BMW Motorrad, indiferent de marca de motocicletă pe care o conduc. Cele peste 1.000 de persoane care au semnat condica la Zărneşti au putut testa motociclete din gama BMW GS pe circuitul de motocross şi s-au putut bucura de un cadru relaxat şi de vremea bună.

Startul evenimentului a fost marcat de săritura lui Alexandru Nicolau finalizată cu aterizarea în centrul zonei de demonstraţii, de unde ştafeta a fost preluată de „acrobatul” Chris Pfeiffer, care a ridicat pulsul spectatorilor cu două sesiuni de stuntriding.

Într-un decor auditiv predominat de muzică rock, de aplauzele şi uralele din public dar şi de zgomotul aproape isteric produs de motocicleta BMW F800 R, maestrul Chris Pfeifer s-a dezlănţuit într-un set de acrobaţii care sfidează legile fizicii. Echilibru, forţă, continuitate şi multă graţie, cam acestea ar fi epitetele capabile să descrie cascadoriile nebune pe care Chris le reuşeşte, spre deliciul publicului.

Impresionaţi de puterea de atracţie a evenimentului, organizatorii au promis că vor face un obicei din asemenea „adunări”:

Dorim ca evenimentul din acest an să fie o piatră de temelie. Având în vedere că nouă ne place tradiţia, vrem ca şi acesta să devină parte din ea. Anul acesta sărbătorim 90 de ani. Trebuie să mulţumesc partenerilor noştri şi gazdelor de la circuit, ei au contribuit la o deschidere senzaţională de sezon„, a explicat Ionuţ Bâtu, manager BMW Motorrad România şi Bulgaria.

După spectacolul oferit de Chris Pfeiffer, cei prezenţi şi-au putut readuce pulsul la normal în compania trupei Robin and the Backstabbers, care au susţinut un concert urmat de un foc de artificii, care a închis prima zi.

Ştim că e greu să descriem în cuvinte ce poate face Pfeiffer pe motocicletă, aşă că vă lăsăm să vă delectaţi cu galeria foto şi cu un scurt material video, mai jos:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide