Marco Tempestini va lua startul cu Roxana Ciuhulescu la Transcarpatic Rally Raid

Autor: Adrian Mihălţianu 22 sept. 2015 Raliuri

Înaintea ultimei etape din Campionatul Naţional de Raliuri, Marco Tempestini va lua startul în cea de-a zecea ediţie a competiţiei Transcarpatic Rally Raid. Programată în perioada 22 – 26 septembrie, competiţia de rally-raid are o lungime totală de aproape 1.200 km, dintre care 720 km de probă specială împărţiţi în cinci etape.

După cele două participări internaţionale cu modelul Isuzu D-Max, Marco Tempestini va lua startul şi la competiţia din România alături de Roxana Ciuhulescu. Primul “antrenament” a avut loc înaintea etapei de la Braşov, din Campionatul Naţional de Raliuri, când Roxana Ciuhulescu a fost copilot pe modelul Fiesta R5 la testele oficiale. “Va fi un raliu greu şi foarte lung, dar nu mă sperie asta, din contră sunt foarte motivată. Prima experienţă alături de Marco a fost într-o maşină de raliu, un moment pe care-l aşteptam de mult şi pe care l-am savurat din plin. Acum am ocazia să fiu copilotul său într-o competiţie reală. Am mai participat de trei ori la etape de rally-raid, alături de Ovidiu Domide, şi acum vom fi adversari. Îmi doresc să termin cu bine această cursă lungă şi sunt sigură că va fi o aventură frumoasă”, a spus Roxana Ciuhulescu.

Pentru Marco Tempestini etapa din România va fi una de test cu modelul Isuzu D-Max, dar şi pentru stabilirea programului pentru 2016. “Vom lua startul aici pentru a promova o disciplină de tradiţie în lumea sporturilor cu motor din România care se reia sub egida FRAS. Vom continua testele pentru dezvoltarea modelului Isuzu D-Max doarece va trebui să luăm în curând şi o decizie referitor la ce vom face în sezonul viitor. Abia aştept să concurez alături de Roxana, o pasionată de sporturi cu motor şi ambasadoare FRAS. Sunt sigur că se va descurca foarte bine şi că vom fi rapizi pe probe”, a spus şi Marco Tempestini.  

Transcarpatic Rally Raid va începe marţi, 22 septembrie, la Braşov şi se va termina sâmbătă, 26 septembrie, la Mangalia. Noi îi ţinem pumnii Roxanei, fie şi pentru toţi anii în care a fost imaginea emisiunii ProMotor! 🙂

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide