Preţul benzinei se duce în jos! O să dăm mai puţini bani pe un plin

Autor: Visan Marian 23 sept. 2016 Știri auto
Preţul benzinei se duce în jos! O să dăm mai puţini bani pe un plin

 


Revenirea preţului pe litrul de benzină peste pragul de 5 lei pe litru nu a fost de durată, carburanţii terminând primele nouă luni ale anului la preţuri mai mici chiar şi cu 14% faţă de perioada similară a anului trecut. Piaţa se bucură însă de revenirea consumului.

Datele colectate de pe site-ul Petrom, cea mai mare companie petrolieră locală, arată că în cursul zilei de ieri litrul de benzină de la staţia situată pe strada Lucreţiu Pătrăşcanu din Bucureşti se tranzacţiona la un nivel de 4,98 de lei. La mijlocul lunii, litrul de benzină sărise din nou de pragul de 5 lei pe litru, încurajat de o relativă revenire a bariululi de petrol.

Calculele ZF realizate pe baza datelor colectate de pe site-ul Petrom arată că în primele nouă luni ale anului litrul de benzină a avut un preţ mediu de 4,86 lei pe litru, în timp ce litrul de motorină a costat în medie circa 4,68 lei.

Citeşte articolul complet în Ziarul Financiar


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Financiar
Ziarul Financiar

Comentarii
Inchide