Clarkson şi gaşca au stabilit recordul ilegalităţilor pe net [FOTO-VIDEO]

Autor: Marius Vișan 12 dec. 2016 Știri auto

The Grand Tour, show-ul automobilistic prezentat de fosta echipă Top Gear, a devenit emisunea care a generat cele mai multe descărcări ilegale din istoria internetului, scrie The Guardian.

Britanicii au publicat o analiză a pieţei pirateriei online, care a relevat faptul că primul episod din acest show TV a fost descărcat 7,9 milioane de ori, cel de-al doilea episod de 6,4 milioane de ori, iar cel de-al treilea de 4,6 milioane de ori. Userii din UK au reprezentat 13,0%, cel mai ridicat procent din totalul utilizatorilor de internet din lumea întreagă care au downloadat aceste episoade.

Premiera mondială a show-ului a avut loc la 18 noiembrie, iar conform un aproximări făcute de publicaţia TheSun, nota de plată pentru un episod pare să fie destul de consistentă: 4,5 milioane de lire sterline (5,1 milioane de euro).

Din cauza descărcărilor ilegale, Amazon a pierdut venituri de până la 3,2 milioane de lire sterline per episod în Marea Britanie.

VIDEO

Sursă: Theguardian.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide