Selly, prima reacție după accident. Cât îl costă să-și repare Mercedes-ul lovit?

Autor: ProMotor 12 dec. 2019 Știri auto

Celebrul vlogger Selly și-a speriat peste un milion de fani care îl urmăresc pe Instagram. Tânărul în vârstă de 19 ani a fost implicat într-un accident, iar mașina sa a fost serios avariată. „Am greșit că am vrut să schimb banda și nu am văzut mașina cealaltă”, a povestit Selly. Academia Titi Aur îi propune un curs de conducere defensivă.

Intră în galerie

Andrei Șelaru, cunoscut sub pseudonimul Selly, a luat permisul din prima, în urmă cu două luni. În noiembrie, și-a luat și prima mașină, un Mercedes-Benz CLS, pe care, spunea el, a plătit 70.000 de euro. Nu a apucat să se bucure prea mult de coupe-ul premium cu patru uși. A fost implicat într-un accident, iar mașina are nevoie de reparații majore. Cele două portiere și pragurile de pe partea stângă sunt îndoite serios.

Tânărul în vârstă de 19 ani a scăpat nevătămat în urma tamponării, iar problema cu celălalt șofer s-a rezolvat pe cale amiabilă. Vlogger-ul a povestit pe Instagram cum a avut loc accidentul și își recunoaște vina:

„Eram în sensul giratoriu la Aviatorilor, eram pe banda din centru și am vrut să fac stânga. M-am încadrat prost. Și tipul care a intrat în mine era cel mai aproape de sens și în loc să facă stânga, a vrut să facă înainte. Cumva eram amândoi încadrați prost.

Faza unde am greșit eu era că voiam să schimb banda și nu l-am văzut pe el, era în unghiul ăla mort. M-am asigurat, am mers înainte și el a intrat în mine”, a scris Selly pe instastory.

1,2 milioane de utilizatori care îl urmăresc pe Selly au aflat despre accident și i-au transmis mesaje de încurajare sau în care îi ironizau pentru că și-a luat mașină de 70.000 de euro, deși abia își luase permisul.

Reparația îi va scoate vlogger-ului 5.000 de euro din buzunar. Nu apucase să încheie o poliță CASCO.

Și cei de la Academia Titi Aur au aflat de accidentul în care a fost implicat vlogger-ul și îl invită la un curs de conducere defensivă.

“O mașină performantă și foarte bine echipată nu elimină în totalitate riscul producerii unui accident. Selly, ne pare rău pentru ce s-a întâmplat și te invităm la cursurile noastre de conducere defensivă, pentru a nu mai avea parte de asemenea întâmplări neplăcute pe viitor!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Academiei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide