Un polițist a snopit în bătaie un bărbat în București

Autor: Promotor 09 apr. 2020 Știri auto

Un polițist a fost surprins lovind cu furie un bărbat pe Șoseaua Iancului din București. Echipajul de poliție de la secția 9 observase doi bărbați deplasându-se pe bulevard în seara zilei de 7 martie și le-a cerut să se legitimeze.

GALERIE FOTO

Imagini uluitoare au devenit virale pe internet. Filmarea arată cum un agent de poliție lovește un bărbat pe Șoseaua Iancului din București. Conflictul a început când polițistul i-a întrebat pe cei doi ce caută pe stradă. Tinerii au refuzat să se legitimize la cererea polițiștilor. Aceștia nici nu aveau la ei declarații pe proprie răspundere, obligatorii conform prevederilor ordonanțelor militare în perioada stării de urgență.

Unul dintre bărbați ar fi început să-l înjure pe unul dintre polițiști. Agentul a ripostat cu violență. Colegul său a încercat să-l calmeze, dar tentativa a fost sortită eșecului.

Iei amendă dacă mergi la părinți să le duci produse pentru masa de Paște? Poliția răspunde

Văzând că situația degenerează, unul dintre cei doi a încercat să fugă. Polițistul bătăuș a alergat după el. O altă mașină de poliție sosită în zonă a intervenit și bărbatul a fost prins.

Cei doi bărbați au fost conduși la secție. 10.000 de lei pentru că nu dețineau documentele prevăzute de Ordonanțele Militare și 200 de lei conform prevederilor Legii nr. 61/1991 cu privire la ordinea și siguranța publică au fost sancțiunile primite de fiecare dinre cei doi.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a declanșată o anchetă în privința modului în care polițistul a reacționat.

 

https://www.facebook.com/stiripesurse.ro/videos/555310508725751/

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide